Pages

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Yakışmış mı ki

2 gün önce annem yıkadı beni. Misler gibi oldum yine. Sonra kuruttu. Tüylerim çok güzel olmuşmuşta bi toka takıp çekcekmişmiş. İstemiyom arkadaş yaa. Çok direndim yapma etme dedim ama dinletemedim. Beni şebelek gibi yapıp boyboy resimelerimi çekti. Çok sinir oldum çok. Ellerini ıssırdım ama nafile.Madem o kadar zulüm gördüm yayınlıcam arkadaş resimlerimi. İşte o muhteşem pozlarımla karşınızdayım.










26 Temmuz 2011 Salı


Acıtmıyom yaa valla bak. Artisliklerine çıılık atıyolar. Azcık dokunuyom sadece
 Ben eskiden prensesler gibi kanepede yatardım. Hiçte kızmazlardı. Yastığa koyardım başımı yinede rahat edemezdim o derece yaani. Rahatım beyde yoktu.

Ama şimdi öylemiiii. Ofiste taşlara yatırıyolar beni. Neeeymiş efendim zaten hava sıcakmışta ne gerek varmışmış. Hem artık koltukta uyumamda yasak. Yastıkları kemiriyomuşum. Nolur yani nolur sanki he nolur. Yazıklar olsun.

Evet bende yıkanıyorum


Yıkanırken çok uslu dururum hiç kıpırdamam. Bazen kaçma planı yapıyorum ama duşakabinden kaçış yokki abiciiim. Sıkıntıdan suları içmeye kalkıyorum annem kızıyo. Olsun sonunda mis gibi oluyorum ama oh. Ama kurutma makinasından çok korkuyorum yaa. Sıcak hava böööyle yüzüme üfürünce yencek bişi sanıyorum. Ağzımı açıp kapıyorum ama yakalayamıyorum. Annemin elinden kaçıncada evi yıka döke saklanıyorum. Yinede yakalıyo hacı alıştım bunlarada naapim.

Güzelleşip geldim

Selam millet uzun bi aradan sonra yine ben. Tüylerimi yeniledim çok güzel olmuşum dimi. Dahada uzucak onlar afet olucam afet. Bi arkadaşım vardıya benim Kontes onu başkasına evlatlık verdiler oh be rahata kavuştum. Hepinizide çok özledim. Ofiste takılıyorum genelde, sinek falan kovalıyorum.,, gelene gidene havlıyorum çok kızıyolar nedendir bilmem. Koruyorum halbuki ben onları. Neyse ben gidiyim şimdi. Öptüm en salyalısından.