Pages

18 Ekim 2012 Perşembe

Hoptiririnaynaay Park Gezmesine Gittim Ben

Bakıın bu benim ev halim Ne kadar da masumum diymi ? Annemin dizinin dibinden ayrılmam hiç. Annem git der gitmem dizinin dibinde dururum uslu uslu.


Hep öyleyim mi sandınız hehehe. Dışarı çıkınca deli fişek olurum. Yerlere göklere sığamam. Tasmamdan kurtulma girişimlerinde bulunurum ki özellikle arabaların tekerleklerine özgürce koşıyım. Annem bana düşman galiba ölüyoda izin vermiyo öyle şeyler yapmama :/ yahu bırak beni yollarda koşucam tozu dumana katıcam ben. Herkesin üzerine zıplıcam özellikle çocukların. Onlar kaçıcak ben kovalıcam rahat bırak beni :/Ki daha önce yapmışlığım var hehehe.  baknız bu fotoğrafta fotoğraf çekiliyoruz fakat ben enerji patlaması yaşıyorum.
Burda da annem mecbur kaldığından kucağına almıştı beni. Çünkü tozu dumana katma girişimlerindeydim bütün çocuklar kaçmıştı.
 Burda da kuzenimleyiz. Daha önce de bahsetmiştim. Kendisi çok terbiyesizdir :/
Ama dediğim gibi, evde çok usluyumdur. Tabii oda sadece odamda. Salona falan fırladımmı bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz sen bile tutamazsın annem bile tutamaz O.o Bide sokakta şu tasmamdan bi kurtılıyım siz o zaman görün beni. Ya da bidaha göremezsiniz bilemedim şimdi :/ Hadi ben gittim öptüm en salyalısından canlarıım.


3 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Oy oy oy:)))çok tatlısın Badem, maşallah, ah benim Bücürük de dışarıya gitmek, ağaçlara tırmanmak istiyor ama bahçemiz yok:(((hıdrellezde gül ağacının altına bahçeli ev resmi bile çizdik:)))

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Çok şekersin, annenin de saçları çok güzel görünüyor laf aramızda:) Aynı delifişeklik bizim Apaçi oğlanda da var, bir kere kaçtı tasmasız,pofuduk ev terliklerimle sokaklara döküldüm,ağlayacaktım nerdeyse, kayboldu diye, Aman kimse kaçmasın,uslu çouklar olun:)

miyavkedicik dedi ki...

Maşaallah Badem nasıl güzel nasıl tatlı şeysin sen böyle.. Benim de Otis im birkez gecenin bir yarısı tasmasından kurtulup gitti de dünyanın sonu geldi sandım..
Sakın annenden ayrılayım gideyim deme.. Bak insanlar kötü.. Hem böyle güzel aile bulamazsın. Hem de anneni çok üzersin..:((

Yorum Gönder