Pages

2 Kasım 2012 Cuma

Hişt O.o

Piişt ! Gelmiyorum diye beni unutmuyosunuz dimi ? Şey sorucaktım ben, kapınızın önüne sokaktaki kardeşlerim için mama ve su koyuyormusunuz ? İlla güzel yemekler değil ekmek koysanız bile yerler ki. Bide yanında su olsun oh mis. Bundan iyisi şamda kayısı.Benim annem her gün koyuyo. Ben bazen mamamı yemiyorum gıcıklık olsun diye oda sokaktaki kardeşlerime veriyo bide yanına su koyuyo. Sizde koyun emi. En salyalısındaaaan öptüm ^^

1 yorum:

miyavkedicik dedi ki...

Güzeller güzeli Badem, Ne güzel bir hatırlatma bu.. Ben kendi şahsım adına elbette koyuyorum. Hem de nasıl koyuyorum biliyor musun. Ben fazla et ve tavuk yemem. 2 günde bir özellikle marketten bildiğimiz güzel paketlenmiş tavuk beyaz eti ya da baget ya da bütün tavuk alıyorum. Onları bir güzel pişiriyorum. Bir de yanına misler gibi pirinç pilavı yapıyorum. Pilav hiç yemem.. Bu yemekleri güzelce sokağa koyuyorum. Artık mahalleli de markettekiler de tanıdı. Tavuk ve et alırken hocam yine sokaktakileri mi besleyeceksin diye soruyorlar..
Düşün yani kendim yemiyorum ama sırf onlar için alıp pişirip dışarı koyuyorum..
Ah Badem keşke herkes senin benim gibi duyarlı olsa.. Öyle azız ki sayı olarak...
Ben de seni yaramaz kızım Foxy ve sakin oğlum Otis adına öpüyorum.. Bu arada evet Kızıma ne kadar çok benziyorsun sen maşallah...:))

Yorum Gönder